Ansøg nu
»

Et nyt år står for døren og bringer spørgsmålet: Hvad skal du lave, hvad er dit mål og hvordan skal du udvikle dig i det nye år?

 

Hos Studiejob Aarhus har vi gjort os nogen tanker om, hvordan man skaber det bedste udgangspunkt for en ny og spændende karriere.

Vi har forhørt os hos virksomhedsledere, tidligere kollegaer og ledere og vores netværk, og ser at 3 punkter går igen om, hvad man skal fokusere på, hvis man gerne vil starte sig en ny karriere.

 

1. Kom ud af din comfort zone

Den første ting folk siger, er, at du skal ud af din comfort zone for at udvikle dig. De fleste har det godt, hvor de ved de er dygtige, kender deres begrænsninger og kender folk omkring dem. MEN, man udvikler sig ikke særlig meget i sin comfort zone.

Faktisk slår studier fast, at man får mest udvikling, når man er et sted, hvor man kan genkende visse situationer, men samtidig skal teste af, hvorvidt man kan klare noget. Derfor skal du, når du skal have dit nye studiejob i Aarhus overveje, hvor du kan blive udfordret og udviklet. For det at blive presset ud af sin comfort zone giver en nye kompetencer, man lærer nye ting og får testet sig af i uvante situationer, som man så kan bruge sine erfaringer fra, næste gang man er lidt på udebane.

Derfor skal dit næste job i Århus understrege dette, så du kan udvide din horisont og vise fremtidige arbejdsgivere, at du kan klare forskellige situationer og løse mangeartede udfordringer.

 

2. Lær at sælge

Evnen til at sælge et budskab, en ydelse eller et produkt har været vigtig i gennem årtusinder og er endnu vigtigere, for hver dag der går. For kan du sælge dig selv til en jobsamtale, til en eksamen eller sælge et budskab, så vil du få langt nemmere ved at få godt gang i din karriere.

Med et job som salgsagent eller fundraiser hos The Call Company i Århus, vil du få trænet netop disse evner. Du vil lære at præsentere et produkt, at tale med alle salgs mennesker og lære, hvordan man kommunikerer til forskellige målgrupper.

Derfor mener vi i Studiejob Aarhus, at det er blandt de bedste studiejobs eller deltidsjobs man kan få i Aarhus.

 

3. Det er ekstremt vigtigt at arbejde under dine studier

69% af ledere, der er ansvarlige for at ansætte medarbejdere, kigger først på hvad ansøgere tidligere har lavet, hvor kun 14 % først kigger på, hvilken uddannelse ansøgere har. Det understreger blandt andet vigtigheden af, at man har haft et studiejob, hvor man har tilegnet sig nogen kompetencer, men også bevist at man er mødestabil, har gode samarbejdsevner og er arbejdsom.

Derfor er det supervigtigt, at du finder et job, hvor du bliver presset lidt ud for din comfort zone, hvor du lærer at sælge dig selv, og hvor du kan vise både din nuværende og fremtidige arbejdsgiver, at du er den, man skal satse på.

 

Vi hos Studiejob Århus håber, at du kan bruge disse råd i din søgen efter dit nye studiejob eller fuldtidsjob i Aarhus.

Og så vil vi gerne ønske dig en god jul og et godt nytår, hvor du forhåbentlig får åbnet døren til din nye karriere.