Ansøg nu
»

Hvad skal du bruge sommeren på? Måske har du sabbatår og skal ud og tjene nogle penge. Måske har du sommerferie fra studie og kunne bruge nogle ekstra lommepenge ved siden af SU’en. Nu er der mulighed for at få et fleksibelt sommerferiejob midt i Århus, hvor der både er plads til arbejde og sjove stunder med nye kollegaer!

Sommerferien står for døren. For mange studerende og nyudklækkede studenter betyder det fornyet energi og overskud med en hverdag fri for skolebøger og eksamensstress. Sommerferien byder på solskin og sjove stunder med venner – hvorfor ikke kombinere dette med at tjene penge til at begynde det nye studieår på – eller til rejsen i sabbatåret? Med et studiejob midt i Århus centrum, er der rig mulighed for at møde andre unge mennesker – og samtidig tjene en skilling til det kolde efterår. Ansøg nu hvis du ønsker et fleksibelt studiejob midt i Århus, hvor der både er plads til arbejde og sjove stunder med nye kollegaer!

 

Det perfekte studiejob til sabbatåret eller sommerferien fra studiet

For mange betyder sommeren, at der endelig er plads til at hygge sig med vennerne. Men for mange unge mennesker betyder sommeren også ofte forandring – sabbatåret er begyndt og vennerne spredes for alle vinde. Eller sommerferien fra studiet betyder, at studiekammerater tager tilbage til hjembyen eller på ferie andetsteds. Måske er du ny i byen og har derfor endnu ikke fået opbygget et netværk. Ved at vælge et arbejde med et ungt medarbejderteam, bliver der rig mulighed for at indgå i et fællesskab, hvor der udover arbejdet er plads til sjov og ballade.

 

Gode råd til dig, der skal have et job til sabbatåret eller et studiejob

  • Vælg et job med mulighed for at skabe sociale relationer
  • Vælg et job hvor der er andre unge mennesker

Et godt råd er at kigge på det sociale, når du søger et job til sabbatåret eller til sommerferien. Vælg et job, hvor du møder andre unge mennesker – og får muligheden for at fortsætte det sociale liv, som du har været vant til i skoletiden. En sommer brugt på arbejde behøver ikke være ensom og kedelig. Søg et job med fokus på sociale relationer og et ungt netværk midt i Århus!