Ansøg nu
»

Det perfekte sommerferiejob i Århus

Står du ligesom mange andre unge og har masser af tid i sommerferien til at hygge dig, men ingen penge til at gøre det for? Hvorfor så ikke få et sommerferiejob i Århus, hvor du både kan tjene penge OG have det sjovt.  

The place to be som ungarbejder i Århus om sommeren

Det er sommer. Det er Århus. Du er ung. Du vil gerne hygge dig. MEN du har ikke helt råd til at mødes med vennerne på Strandbaren, til Fed Fredag i Tivoli Friheden eller generelt bare noget sted, hvor øl koster mere, end du kan få dem til i Netto. Svaret du højst sandsynligt kommer frem til er, at du bliver nødt til at finde et sommerferiejob i Århus, så du ikke længere bliver ham eller hende, der gang på gang må sige til vennerne "Jeg har ikke råd. Skal vi ikke bare mødes hjemme hos en af os i stedet?". Det helt rigtige sommerferiejob, du leder efter, er jobbet som telefonsælger hos The Call Company lige i hjertet af Århus, hvor alting sker.

Et sommerferiejob i Århus med fuld fart på

Som telefonsælger i Århus er der selvfølgelig altid fuld fart på, fordi telefonerne hele tiden ringer, og du kommer til at snakke med en masse forskellige mennesker hver eneste dag. Men der er også en anden slags fuld fart på, og det er med de kolleger og måske venner for livet, du får ved at arbejde på et af Århus' mest sociale og unge arbejdspladser.

Størstedelen af medarbejdere hos The Call Company er mellem 16-29 år og spørger du dem, hvad de bedst kan lide ved jobbet, vil de fleste svare, at det er kollegerne og det sociale sammenhold - både på og uden for arbejdet. Der går ikke en uge, hvor konkurrencer og sjove indslag ikke krydrer hverdagen, eller hvor der ikke tages en fredagsøl på Thorkilds, en hapser på Aarhus Street Food (naboen) eller noget helt tredje. Et par gange om året arrangerer arbejdspladsen også de fedeste fester for alle medarbejderne og deres venner. Rygtet er i øjeblikket, at The Call Company holder en stor sommerfest d. 19. august 2017, som man efter sigende bare ikke MÅ gå glip af!

Ung og ny i Århus

Er du ny i Århus og er flyttet til byen for at studere efter sommerferien, er jobbet som telefonsælger det bedste sted at skabe et netværk. Mange flytter til Århus, fordi de har hørt, at det er en fed studieby og har fundet det helt rigtige studie at starte på, men de kender måske ikke så mange i byen. Og hvordan finder man så indgangen til at møde andre unge mennesker, inden studiet starter? Det gør du ved at få et job som telefonsælger hos The Call Company, hvor en masse andre er i præcis samme båd som dig. Og når sommerferien er slut og studierne starter, kan du med fordel beholde jobbet, for du finder ikke et mere fleksibelt og relevant studiejob i Århus. Det kan du blandt andet læse om i tidligere blogpost Studiejob i Århus som åbner døre for dig.