Ansøg nu
»

Hvad leder de studerende efter?

Et kort interview af tre studerende omhandlende hvilke kvaliteter de leder efter i et studiejob

Nu er foråret startet, solen er kommet og mon varmen ikke også snart kommer. Det er blevet tid til at forlade vinterhiet, og komme ud af isolationen. Derfor er det også blevet tid til at få et studiejob.  

I den anledning har Studiejob-Aarhus foretaget en lille rundspørge på Aarhus Universitet. Her blev der bl.a. spurgt om, hvad der var vigtigt for de studerende at deres studiejob indeholdt, og hvilke omstændigheder omkring jobbet, der var vigtigt for de studerende. 

 

1. Spørgsmål: Hvis du skal nævne en ting som er vigtig i forhold til, hvad dit studiejob skal kunne? 

 

Kristian svarerede - Øm, det vigtigste for mig er nok, at jeg har indflydelse på mine arbejdstider, altså så jeg selv kan være med til at planlægge, hvornår jeg skal møde ind. Jeg har før oplevet at bare at blive kastet på nogle dage på mit gamle arbejde, og så passede det virkelig dårligt i forhold til eksamen... Og jeg kunne heller ikke få lov til at flytte dem. Så ja øh det var træls.  

 

2. Spørgsmål: Hvor mange timer kan du arbejde i forhold til dit studie? 

 

Hamid svarede - Altså, øh, det varierer rigtig meget, fordi i nogle uger kan jeg arbejde rigtig meget, hvis jeg for eksempel kun skal en dag i skole. Andre uger kan jeg måske kun arbejde en dag, fordi jeg er i skole og forbereder mig i resten af min tid. Så ja altså, det var måske et træls svar, men i gennemsnit nok en 8-10 timer om uge.  

 

3. Spørgsmål: Er de sociale rammer både på arbejde men også rundt om arbejdet vigtigt for dig? 

 

Pernille svarede – Ja nu er det jo lidt et ledende spørgsmål, men ja selvfølgelig er det vigtigt at have det sjovt med sine kollegaer, både på men også udenfor arbejdet. Så for mig er det vigtigt at der er fester eller fredagsbarer eller sådan noget, så vi kan møde i andre rammer end bare arbejdet.  

 

Og nu når vi har hørt hvad de studerende vil have jamen så er det jo på tide at give dem det. Hos Studiejob-Aarhus får du stor indflydelse på dine arbejdstider. Det fungerer således at du minimum skal 40 timer på en måned, men hvornår de er placeret er 100% op til dig. Vi har åbent mandag og onsdag aften til 21, så det er muligt at arbejde om aftenen. Derudover er vores ansatte mere end velkommen til at arbejde på vores dags hold. Derfor kan man arbejde rigtig meget en uge, og så ingen ting næste uge, hvis det er det som passer ind i kalenderen. Det gør Studiejob-Aarhus til en af de mest fleksible arbejdspladser i Aarhus for studerende.  

Derudover holder vi vilde fester med vores Thisted afdeling, hvor vi alle mødes og fyrer den af. Disse kæmpe fester holder vi et par gange om året. Derudover holder vi fredagsbarer en gang om måneden, men som om det ikke var nok, så giver vi også første øl på Thorkilds hver fredag ved fremvisning af din Tamigo.  

Kort opsummeret giver Studiejob-Aarhus dig altså det de studerende vil have. Er du blevet interesseret jamen så kom i gang og ansøg her. Vi mangler helt sikkert lige præcis dig.