Ansøg nu
»

Find dit job i sommerferien

Mange unge vælger at bruge sommerferien på at tjene penge ind til den næste rejse eller finde sig et job til sit sabbatår. Sommerferieperioden er derfor et godt tidspunkt at lede efter et nyt sommerferie job, sabbatårs arbejde, studiejob eller sit nye fuldtidsarbejde efter endt studie.

Fordelen ved at søge i sommerperioden

Mange virksomheder oplever stor udskiftning på medarbejderfronten i sommerperioden, og derfor er det et godt tidspunkt at søge nyt arbejde på. I Aarhus kunne det være en super god mulighed for at starte en karriere hos The Call Company, hvor der hver sommer startes nye fundraisere, B2B sælgere og generelle phonere op.

Skab et socialt netværk

Husk at vigtigheden af at finde et sted, hvor du kan opbygge dig et stærkt socialt netværk. Som ung, med et relativt lille netværk, så kan det være en god ide at finde en arbejdsplads, hvor der er mulighed for at skabe sociale relationer og få skabt et godt netværk. Ved at søge ind hos The Call Company, i Århus, får du muligheden for at blive del af et stort ungt netværk. Dette kan være med til at hjælpe dig i dit videre karriereforløb, hvor rigtig mange oplever at det er igennem deres netværk at de finder deres drømmestillinger. Så med f.eks. et studie job hos The Call Company, i 8000 Aarhus C lige ved street food og rutebilstationen, får du udvidet og dyrket dit netværk. Information har skrevet en artikel om vigtigheden om at dyrker sit netværk allerede som studerende. Læs mere her: www.information.dk/indland/2007/09/netvaerk-vigtigt-karrieren