Ansøg nu
»

Som fundraiser tjener du både penge OG støtter den gode sag!

                                                                                                                                                                                                                                                 

Job som fundraiser i hjertet af Århus

I et studiejob i The Call Company i midten af Aarhus vil du arbejde for en velgørende organisation, hvor du vil indsamle penge eller hverve medlemmer indenfor sygdomsbekæmpelse, humanitære formål eller dyrevelfærd.

Studiejobbet i Århus som fundraiser er det perfekte match til dit studie, hvis du f.eks læser til sygeplejerske, medicin, statskundskab, eller andre humaniora fag, da du vil kunne styrke dine faglige kundskaber og lære at formidle et fagligt budskab til alle slags mennesker.

Du vil få en grundig oplæring i, hvad det vil sige at sælge medlemsskaber og lave fundraising af vores gode coaches, som selv har siddet og arbejdet på telefonerne. 


Arbejd med den sag du brænder for

Uanset om du interesserer dig for at skabe et bedre liv til dem, der er ramt af kroniske lidelser; om du brænder for at sikre at dyr behandles godt; eller er virkelig passioneret om at hjælpe mennesker i andre dele af verden, der har brug for hjælp, så har vi jobbet og opgaven til dig.

I et job som fundraiser, vil du udover at styrke dine kommunikationsmæssige kompetencer, tjene gode penge og få de bedste kollegaer i Aarhus, også være med til at støtte gode sager.

Med et deltidsjob som fundraiser i Århus, vil du mærke, at der altid er fokus på kundens behov og ønsker. Og skulle du i din sommerferie tænke, at nu kunne du godt tænke dig at give den en ekstra skalle, og spare op til at komme ud i verden selv, så er der mulighed for, at du går over i et fuldtidsjob i stedet.


Hjælp allerede fra i morgen

Så skulle du have mod og lyst på en ny udfordring, hvor du styrker dit eget CV, men også hjælper andre i svære situationer, så skynd dig at ansøge nu på den gule bjælke til højre, eller læse mere om job som fundraiser her. Der er brug for hjælp hele tiden, så vent ikke med at komme i gang og få plusser på både bank- og  samvittighedskontoen!