Ansøg nu
»

Hvordan balancerer jeg både studie og job?

Når man begynder på sin videregående uddannelse, så er det ens 1. prioritet, og det man skal sikre sig, at man har energien til. Derfor skal der gøres nogen vigtige overvejelser, når man leder efter sit næste studiejob. Nogle af de vigtigste ting at lede efter er fleksibiliteten, som jobbet tilbyder, samt arbejdspladsens forståelse for at ens liv handler om studiet. 

Vores råd

Find et studiearbejde, hvor du selv kan vælge dine vagter.

- Når du selv kan vælge dine vagter, så har du mulighed for at planlægge dit arbejde, så det passer til din skolegang. Det er en kæmpe fordel, og burde være noget af det vigtigste at finde, når jagten går ind på et studiejob. Hos The Call Company, i Aarhus, vælger man selv sine vagter, så her er der mulighed for at få den fleksibilitet du har behov for ved siden af dit studie. 

Find et studiejob, der forstår at studiet er dit nummer 1.

- Hvis man får en uventet opgave for, og har planlagt arbejde i de dage, så kan stressniveauet godt blive højt. Derfor kan det være en god ide, at finde en virksomhed der er klar og villig til at imødekomme dette. F.eks. er det ved The Call Company muligt, at få byttet sine vagter med kort varsel, hvilket hjælper med at skabe en fleksibilitet, der gør det muligt at balancere både studiejobbet og studiet.