Ansøg nu
»

Hvad er det vigtigste at finde i et studiejob? Det kigger studiejob aarhus nærmere på.

Hvert år leder mange unge efter det perfekte studiejob i Århus, og Studiejob Aarhus har kigget nærmere på, hvad man som ung skal lede efter. Selvfølgelig vil de fleste unge sige, at det vigtigste ved et studiejob er lønnen, og det er også en vigtig faktor, men der er andre ting, der burde vægtes ligeså højt.

 

Studiejob Aarhus anbefaler at du overvejer disse ting når du søger studiejob i Aarhus:

 

Socialt netværk

Som studerende er det vigtigt at få opbygget sig et stort netværk, der kan hjælpe dig, når du engang skal i gang med din erhvervskarriere.

Hvis du er ny i Aarhus, kan det være rart, at der er nogle til at vise dig rundt og fortælle dig hvor alle de fede steder i byen er. Hvor går man i byen, hvor danser man og hvor er der parker til de lyse sommernætter. Med et studiejob i Aarhus får du et større socialt netværk, og nogle andre end dem, du kender fra studiet, at gå i byen med eller foretage dig andre ting med.

Men du får også et netværk gennem dit stuejob i Aarhus, som kan hjælpe dig, når du skal ud og finde job efter studierne eller hjælpe dig med hvilke vej du skal gå i din karriere.

 

Fleksibilitet 

Når du leder efter et studiejob i Aarhus er det også vigtigt at du leder efter et vagtfleksibelt sted, så dit studiejob kan planlægges rundt om dit studie i stedet for at forstyrre dit studie. Man kan f.eks. ved The Call Company i Aarhus selv vælge, hvilke dage man vil have vagter. Dette giver en unik mulighed for at skabe synergi mellem studie og arbejde.

Med et fleksibelt job kan du få din hverdag til at flyde og dit job kommer til at passe ind i dine timer og hvornår du skal læse med de andre. Hvis du skal til eksamen er det også lettere med et fleksibelt studiejob, så du ikke får problemer, hvis der er bestemte dage du ikke kan arbejde.

Når der ikke er så mange faste rammer for hvornår og hvor tit du skalmøde på dit studiejob, kan du også nemmere selv bestemme hvor meget af din tid du vil bruge på studiejobbet eller hvor meget du har lyst til at ligge i det for at tjene flere penge. Du kan fuldstændig selv skrue op og ned for hvor meget du arbejder, så når du for eksempel ikke har så travlt med studiet kan du arbejde mere end når det er eksamensperiode. Du behøver heller ikke bede om fri en uge, hvis du skal ud og rejse. Så kan du bare arbejde på et andet tidspunkt.

 

Rejsetid 

Find et sted der er placeret centralt og med mange transportmuligheder. Det gør det lettere når du skal til og fra dit studiejob i Aarhus at det ligger centralt. Hvis du skal bruge for lang tid på at transportere dig frem og tilbage, bruger du unødigt mange timer på studiejobbet. Samtidigt er det rart at være tæt på Aarhus midtby, når man har fri. Så er det lettere at mødes med sine venner eller kollegaer og man er tæt på butikkerne og caféerne.

Hvis dit studiejob ligger centralt i Aarhus behøver du ikke bruge så lang tid på transport og så betyder det ikke så meget om du skal på arbejde eller ej. Lå det uden for byen, ville det være nemmere at miste lysten fordi du først skal køre lang i bus eller tog, før du kan arbejde. Når studiejobbet ligger i centrum er du også altid sikker p at der er en måde at komme derind og hjem på så du ikke kommer for sent eller skal stå og vente på at din vagt starter. eller du ikke kan komme hjem, når du har fri.

 

Jævnaldrende kollegaer 

Et studiejob må godt være sjovt, og det kan derfor være en god idé at finde et studiejob med mange jævnaldrende, da det øger muligheden for socialt samvær med kollegaerne udenfor jobbet. Hvis du har mange jævnaldrende kollegaer passer tonen og kulturen også typisk bedre til din egen måde at være på og du behøver ikke være helt stiv og stille.

Når man har jævnaldrene kollegaer har man typisk nemmere ved at have det sjovt og hygge sig sammen med dem end hvis aldersforskellen er meget stor. Man er ligesom på bølgelængde - ser det samme i TV, følger de samme på Insta, forstår den samme humor og så videre.

 

Udfordringer

Hvis du godt kan lide at det ikke altid er det samme du laver, så er det en god idé at lede efter et studiejob, som giver dig udfordringer, og hvor du kan lære nogle nye ting. På den måde får du også mere lyst til at tage på arbejde, og tiden går meget hurtigere.

Hvis dit studiejob giver dig udfordringer får du også en følelse af at sejre, når noget lykkes og du får mod på at prøve endnu flere nye ting. Det giver selvtillid og et højt humør med masser af smil på læben.

Der findes mange forskellige former for udfordringer i et studiejob. Det kan være at du og dine kollegaer laver konkurrencer om hvem der først når dagens mål eller at du bliver udfordret fordi der er noget du ikke har prøvet før eller ikke har 100% styr på. I et studiejob er det en kæmpe fordel for så får du lov til at prøve det af og blive bedre til det inden du skal ud og have et fast job efter studierne.

Tag disse punkter med i overvejelserne, når du leder efter dit perfekte studiejob i Århus.

 

Ansøg her.