Ansøg nu
»

Studiejob Århus baner vejen for et fedt sabbatår

Du er nået til det punkt i dit liv, hvor du godt kunne bruge et sabbatår i Århus til at finde ud af, hvad fremtiden byder på og måske tage ud at rejse og opleve verden, inden studier og alt det seriøse banker på døren. Men hvordan skal du få råd til at rejse og blive inspireret til fremtiden? Det ved vi! 

Studiejob i Århus før studiet

Det virker måske mærkeligt at snakke om et studiejob i Århus, hvis du endnu ikke studerende, så lad os indtil da kalde det for et sabbatår job i Århus. Der kan være flere grunde til, at du endnu ikke kan kalde dig for studerende i Århus. Enten har du søgt ind på drømmestudiet, men kom desværre ikke ind. Det kan også være, du ikke helt ved, hvad du skal studere endnu. Eller også venter du lige et år, før du søger, fordi du ikke er helt klar til at bruge de næste 2-5 år med næsen begravet i en bog. 

Uanset grunden er udsigten et sabbatår, hvor du skal finde ud af, hvad fremtiden byder på. Vores foreslag er, at du får et job som sælger eller fundraiser hos The Call Company, så du kan tjene penge til at rejse og opleve verden og måske samtidig blive inspireret til dit fremtidige studie.   

Ung i Århus og klar til at opleve verden

Det er nok ikke første gang, at du har hørt talemåden "At rejse er at leve" og nok heller ikke sidste gang. Mange mennesker fortryder, når de bliver ældre, at de ikke lige tog et sabbatår til at trække vejret og tage ud og opleve verden, inden de kastede sig ud i flere år med studier og eksaminer. Men at rejse og leve er ikke helt billigt. Så det første, du skal tænke på, er at få et sabbatår job i Århus, hvor du kan tjene nogle penge. Men hvor søger du hen som ung i Århus, der gerne vil tjene penge og gerne et sted, hvor der er andre unge mennesker, og hvor det ikke er træls at komme på arbejde hver dag? Svaret er The Call Company! Og hvem ved, måske finder du endda din nye rejsemakker, som har søgt jobbet af præcis samme årsag som dig.    

Bliv inspireret med et sabbatår job i Århus

Hvis du ikke har planer om at rejse, men holder et sabbatår i Århus for at finde ud, hvad næste skridt skal være, er det ikke helt skævt at få et job som sælger eller fundraiser hos The Call Company. Rækkefølgen behøver ikke altid være, at du først finder et studiejob i Århus EFTER du er kommet ind på et studie. I flere tilfælde er det omvendt, hvor et sabbatår job hos The Call Company har inspireret unge som dig selv til at søge ind på et studie inden for salg og kommunikation. I jobbet ligger nemlig en hel del træning i salgsteknikker og kommunikation, som vækker en interesse hos mange om at skabe en karriere inden for det område.

Kunne du tænke dig at se bag kulisserne hos The Call Company og møde nogle af de mennesker, der arbejder der, så besøg deres Facebookside og giv et like, hvis du vil følge med.