Ansøg nu
»

Studiejob Århus: Du behøver ikke være studerende i Århus

Studiejob Århus tilbyder ikke kun jobs til unge studerende i Århus. Mange får også et fast fuldtidsjob i Århus som fundraiser eller telefonsælger, fordi de er ved at finde ud af, hvad fremtiden skal byde på eller fordi, de elsker at tale med folk. Ofte ender det med, at det er et job, de beholder i flere år, fordi det både er sjovt og lærerigt.  

En mangfoldig arbejdsplads med ledige stillinger i Århus til alle

Århus er en studieby med rigtig mange unge studerende, som leder efter et studiejob, hvor de kan tjene nogle penge, så der er råd til lidt mere end pasta med ketchup i studietiden. En del af de studerende i Århus søger job hos The Call Company, fordi det både er et fleksibelt og meget socialt studiejob. MEN det er ikke kun studerende, der vælger at ansøge. Rigtig mange søger også fuldtidsjob hos The Call Company, fordi de ikke helt ved, hvad fremtiden skal byde på eller af den simple årsag, at de holder af at tale med mennesker og gerne vil lære mere om salg og kommunikation.   

Fuldtidsjob i Århus med plads til alle

Selvom den største gruppe af medarbejdere hos The Call Company er mellem 16-29 år, er der ingen regler for, hvor gammel man skal være for at søge arbejdet. Så længe du har gåpåmod og har lyst til at være en del af en social arbejdsplads, er der plads til alle aldre og typer. Et eksempel er Jens Holtegaard på 61 år, der blev ansat for knap 2 måneder siden, og som kun har rosende ord at sige om fuldtidsjobbet i Århus.

"Jeg er utrolig glad for det. Jeg elsker at tale med folk og har fået at vide, at jeg er god til det - og så er jobbet spændende og udfordrende på samme tid. Jeg har nogle søde kolleger, der har taget godt imod mig og nogle dygtige coaches, der virkelig har hjulpet mig i gang og sørget for, at jeg allerede nu kan mærke en stor udvikling", fortæller Jens.

Læs mere om hvem Jens er på The Call Company's Facebookside, hvor du kan møde en masse forskellige medarbejdere fra The Call Company.      

Århus job der overrasker

Hos The Call Company er det kommunikation og salg over telefonen, der er i fokus. For mange, kan det virke en smule grænseoverskridende at gribe knoglen og ringe ud, men rigtig mange finder også hurtigt ud af, at det slet ikke er så skræmmende at være phoner i Århus - tværtimod. Èn af grundene til det er, at du som ny medarbejder hos The Call Company kommer på et introforløb, hvor du bliver klædt på til at have gode samtaler med folk og lærer om salgsteknikker, du kan bruge til at overkomme både din egen, men også kundernes, barriere over telefonen. På den måde bliver det hurtigt et job, der overrasker, og før du ved af det, har du arbejdet der i flere år. Ikke mindst på grund af alle de ting, du lærer, men også på grund af de fantastiske mennesker, du kommer til at arbejde sammen med.

Er du blevet nysgerrig, kan du udfylde formularen lige her og blive ringet op for at høre mere om jobbet.