Ansøg nu
»

Studiejob Århus: Et job i Århus med potentiale

Du vil blive overrasket over, hvor mange der siger, at deres karriere inden for salg og kommunikation startede med et job som telefonsælger i Århus. Det er nemlig ikke et helt almindeligt studiejob i Århus, men et job hvor du får muligheden for at skabe en karriere, hvis du har motivationen og lysten til det.   

Start din karriere med det helt rigtige job i Århus

"Jeg skal bare have et studiejob i Århus, som er fleksibelt i forhold til mit studie, og hvor jeg kan tjene nogle penge", er svaret fra mange unge i Århus, når de leder efter et studiejob. Men hvorfor ikke få et job i Århus, hvor du både kan få fleksibilitet, tjene nogle penge OG måske få en karriere, eller i hvert fald inspiration til en, oven i hatten? Så er et studiejob som telefonsælger eller fundraiser hos The Call Company det helt rigtige valg.         

Et Århus job der giver dig gode salgskompetencer 

Har du et ønske om at få en karriere inden for kommunikation og salg, så er telemarketing helt sikkert et rigtig godt sted at starte. Først og fremmest lærer du at snakke med en masse forskellige mennesker og sætte dig i deres sted, som jo er en vigtig forudsætning for at kunne sælge.Derudover bliver du en rigtig god menneskekender, da du vil lære at snakke med alle mulige mennesker om sager, der interesserer lige præcis dem. 

Vi har endnu ikke mødt nogen, der ikke har været glade for at lære at sælge - for uanset om du skal sælge over telefonen, sælge dig selv til din næste samtale til et nyt studiejob eller være salgsdirektør, så kan du gøre brug af dine erfaringer.

De bedste sælgere i Århus 

Vi sørger for at samle alle de bedste sælgere og coaches, så vi altid kan blive bedre. Så uanset om du søger et fuldtidsjob eller deltidsjob, vil du blive lært op af de bedste indenfor salg og telemarketing. Så har du modet, tror du, du har evnerne til at lære at sælge og vil du gerne have en fod indenfor i telemarketing i Århus' bedste callcenter, så søg jobbet i dette link: Studiejob i Aarhus