Ansøg nu
»

Studiejob Århus giver dig fleksibilitet og fede rammer

Har du også ledt og ledt efter det studiejob i Århus, som du kan tilpasse efter dit skema og eksaminer, og som har nogle fede rammer i forhold til placering, miljø og kolleger? Så behøver du ikke lede mere.  

Du finder ikke et federe studiejob i Århus

Studiejob Århus samarbejder med The Call Company om at tilbyde de bedste studiejobs i Århus til unge studerende, som leder efter et job, hvor de kan få det til at passe med deres studie og justere op og ned i forhold til travle perioder og eksaminer. Derudover er Studiejob Århus og The Call Company også klar over, at der skal mere end fleksible arbejdstider til, for at det er et attraktivt studenterjob. Det kræver også, at man tilbyder nogle fede rammer i forhold til placering, arbejdsmiljø og - ikke mindst - kolleger.        

Et studiejob med fleksibilitet under ansvar 

Fleksibiliteten hos The Call Company består i, at du som studerende selv kan byde ind på vagter, når det passer bedst ind i din kalender. Der er dog nogle retningslinjer i forhold til, hvor mange vagter, du skal tage om måneden, hvoraf et par af dem også skal være i weekender. Udover det, er du selv ansvarlig for at planlægge dine vagter, så der både er tid til venner, læsning og fester. 

Hør hvad medarbejderne siger om fleksibiliteten ved studiejobbet lige her.     

Aarhus Street Food som nabo og et sjovt arbejdsmiljø  

De andre ting, der gør jobbet hos The Call Company til det ideelle studiejob i Århus er placeringen lige midt i Aarhus ved Rutebilstationen, Aarhus Street Food og en gåtur på 5 minutter fra Hovedbanegården. Du behøver derfor ikke bo i Århus for at søge jobbet, for transportforbindelserne går næsten direkte til døren.  

Når du er på arbejde, vil du hurtigt finde ud af, at der bliver gjort meget for det sociale sammenhold, og at stedet er fuld af en masse andre unge mennesker, som, ligesom dig, har lyst til at have det sjovt både på og udenfor arbejdet. Derfor er det også tit, at naboen Aarhus Street Food bliver besøgt til en fyraftensøl eller en bid mad.

Kunne du tænke dig at få en idé om, hvordan det er at arbejde hos The Call Company så tag et smut forbi deres Facebookside.