Ansøg nu
»

Studiejob i Århus som åbner døre for dig

Du er nok ikke den enester, der har hørt, hvor vigtigt det er Du er nok ikke den eneste, der har hørt, hvor vigtigt det er at finde et studiejob, som kan åbne døre for dig senere i livet. Så her er en lille hemmelighed til dig: Et studiejob i Århus som telefonsælger er vejen frem.  

Vil du noget med salg, så er telemarketing dit kald

For rigtig mange studerende i Århus er kommunikation og salg en stor del af studiet. Hvad enten du læser markedsføringsøkonomi, virksomhedskommunikation, jura eller noget helt fjerde, så kommer du ikke udenom salg og kommunikation i den ene eller anden forstand. Det samme gælder efter studiet. Hvornår i din videre karriere kan du ikke bruge den egenskab at være god til at snakke med og lytte til mennesker, så du kan tale ind i lige netop deres behov? Svaret er ALDRIG! Du er nok ikke den enester, der har hørt, hvor vigtigt det er 

Et fleksibelt studiejob i Århus

Du finder heller ikke et studiejob i Århus, der er mere fleksibelt i forhold til dit studie og eksaminer. Har du en lidt presset periode med for mange opgaver og for meget at læse, kan du let skrue lidt ned for vagterne og planlægge udenom, så det passer dig bedst. På samme måde kan du også skrue op for arbejdet og få fuldtidsjob i Århus over sommerferien, hvor du kan tjene en masse gode penge.

The Call Company kan for eksempel lige nu tilbyde dig et studiejob eller sommerferiejob i Århus lige ved Rutebilstationen og Aarhus Street Food, så du har råd til at tage på ferie, opleve Århus by med vennerne og generelt bare gøre de ting, du holder allermest af at lave.          

Fritidsjob under 18 år i Århus, der kan noget mere

Selv hvis du ikke er gået i gang med studierne endnu, så finder du ikke et bedre fuldtidsjob eller deltidsjob i Århus, som du rent faktisk kan bruge til noget bagefter. Der er for eksempel ikke mange fritidsjob under 18 år i Århus - eller fritidsjob over 18 år i Århus for den sags skyld - som i en så tidlig alder klæder dig på til at møde erhvervslivet. Rigtig mange bliver endda inspireret til at studere noget inden for salg og kommunikation, imens de har jobbet som telefonsælger.

Læs også hvad studiejobbet helt præcist går ud på, og hvad du skal lave hos The Call Company