Ansøg nu
»

Vinterstart og studiejob i Århus

Er alt nyt? Og SU'en svær at overleve på så læs med her. Hvor Studiejob Århus gennemgår nogle af de grunde du skal sende en ansøgning til os.

Nyt år - ny start. Nu er julen og nytårsfesten forhåbentlig overstået. Og for mange unge i Århus betyder det vinterstart på studiet. Det er ofte en stor omvæltning at starte på universitet. Både indenfor de daglige gøremål, som pludselig bliver til læsning og eksamen, men også den økonomiske side, bliver vendt på hovedet. SU er nemlig ofte ikke nok til at dække alle dine udgifter. Så hvis du går og mangler et Studiejob i Århus, så er du endt det rigtige sted. Studiejob Århus – giver en fleksibel arbejdsplads, hvor du kan prioritere dit studie, og samtidig tjene penge ved siden af, så der stadig er plads til de sjove ting i hverdagen. Med Studiejob Århus får du nemlig selv stor indflydelse på, hvornår de vagter skal afholdes, ved Studiejob Århus, kan du nemlig arbejde i løbet af dagen eller på vores aftenhold, og du kan sagtens flexe mellem de to. Hos Studiejob Århus kan du også arbejde mindre i eksamensperioder og mere i din ferie, eller i perioder, hvor der ikke er så travlt på studiet. Desuden er det også utrolig let at finde vej til Studiejob Århus, vores lokation er lige ved Streetfood og Busterminalen. Det gør det nemt at tage offentlig transport, da busser og tog højst holder 5 minutter fra Studiejob Århus’ fysiske lokation. 

Udover en fed lokation tilbyder Studiejob Århus, en masse sociale arrangementer, som gør det nemt at falde godt til. Om enten du er helt ny i Århus og mangler bekendtskaber eller en garvet århusianer, så er Studiejob Århus også stedet, hvor du kan finde nye bekendtskaber med ligesindet unge mennesker. Nogle af de arrangementer du kan se frem til som medarbejder hos Studiejob Århus er fredagsbarer, sommerfester og så alt derimellem.

Det er ikke bare en fed stemning Studiejob Århus tilbyder. Du får også en hel række af kompetencer, som du kan bruge videre i dit liv. Som deltidsansat for mulighed for at prøve kræfter med fundraising eller telemarketing. Og hos Studiejob Århus bliver du coachet i takt med du udvikler dig. Nogle af de kompetencer du kan få hos os er; kommunikation, åbenhed, behovsafklaring og en masse andet. De ting du lærer hus Studiejob Århus, kan du også bruge til eksamen, eller når du skal snakke med nye mennesker. Den første tid vil helt sikkert være udfordrende, men vi garanterer også at det bliver sjovt.

Er du blevet interesseret, så tag din ven eller veninde i hånden og så kan I jo begge to søge et job hos Studiejob Århus, vi mangler altid nye og søde medarbejdere. 

Ansøg her